تیم ملی شطرنج دانشجویان ایران در راه آوردگاه آسیایی

حضور پررنگ دانشگاهیان دانشگاه تهران در تیم ملی
۱۰ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۳:۴۱ کد : ۲۰۰۸۸ خبر رویدادهای جاری
تیم ملی شطرنج دانشجویان ایران با حضور پررنگ دانشگاهیان دانشگاه تهران عازم مسابقات دانشگاه های آسیا است.
تیم ملی شطرنج دانشجویان ایران در راه آوردگاه آسیایی

دومین دوره مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان آسیا، از روز پنجشنبه 11 شهریور به میزبانی اندونزی آغاز خواهد شد.

در این مسابقات، تیم های برتر قاره کهن با هم به رقابت خواهند پرداخت و تیم ملی ایران نیز با ترکیب کامل(8 نفر) در هر دو بخش دختران و پسران به مصاف حریفان خواهد رفت.

این تیم برای کسب آمادگی بیشتر هم اکنون در اردوی آماده سازی به سر می برد.

در ترکیب تیم ایران، استاد بین المللی بانوان آناهیتا غلامی اوریمی دانشجوی دانشکده دامپزشکی و مهدی غلامی اوریمی دانشجوی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران حضور دارند.

همچنین محمد ابراهیم زاده، کارشناس اداره کل تربیت بدنی و رئیس انجمن شطرنج دانشگاه های کشور بعنوان سرپرست تیم های دختران و پسران، تیم ملی ایران را همراهی می نماید.

تیم ملی دانشجویان ایران در اولین دوره این رقابت ها در سال 2020، در بخش پسران به عنوان نایب قهرمانی و در بخش دختران به مقام سوم رسید. برای ورزشکاران تیم ملی در این رقابت های معتبر آرزوی موفقیت و سرفرازی داریم.