پایان مسابقات همگانی شطرنج آنلاین دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور به میزبانی دانشگاه تهران

با مشارکت ۳۶۲ نفر دانشجوی دختر و پسر، رکورد جدیدی در مسابقات آنلاین این رشته ثبت شد.
۲۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۰۰:۳۷ کد : ۱۷۲۵۴ خبر رویدادهای جاری
با مشارکت ۳۶۲ نفر دانشجوی دختر و پسر از دانشگاه های سراسر کشور، رکورد جدیدی در آمار شرکت کنندگان در مسابقات آنلاین این رشته ثبت شد.
پایان مسابقات همگانی شطرنج آنلاین دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی  سراسر کشور به میزبانی دانشگاه تهران

مسابقه همگانی شطرنج آنلاین دانشگاه های مناطق ده گانه، روز پنجشنبه 13 خرداد ماه 1400 در دو جدول جداگانه(دختران و پسران)  به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد. در این دوره از مسابقات، تعداد 362 دانشجو از 71 دانشگاه کشور مشارکت نمودند که رکورد جدیدی در برگزاری مسابقات این رشته محسوب می شود. به منظور حضور حداکثری دانشجویان علاقمند علیرغم اعلام روز چهارشنبه 12 خرداد ماه(یک روز قبل از روز مسابقه) بعنوان آخرین مهلت ارسال مدارک، ثبت نام از دانشجویان تا لحظه شروع مسابقه ادامه یافت. مشارکت و تقابل شطرنج بازان مبتدی با بازیکنان شاخص و اعضا تیم های دختران و پسران دانشگاه ها صحنه های زیبایی را در این رویداد مجازی خلق کرد. این مسابقات در ماده بلیتس (برق آسا ) برگزار شد که در بخش پسران 230 نفر  از 52 دانشگاه و در بخش دختران 132 نفر  از 71 دانشگاه شرکت کردند.

با توجه به تنوع ابزارها و رفتارهای مغایر با بازی منصفانه در مسابقات آنلاین شطرنج، تیم داوری از ابتدای تشکیل گروه، اقدامات مراقبتی و ارسال پیام های پیشگیرانه برای کنترل موارد احتمالی را در دستور کار قرار داد و پس از برگزاری مسابقات، تعداد 8 برنامه راستی آزمایی را اجرا نمود که تعدادی تایید و تعدادی مردود شد.

همچنین تیم برگزاری از لحظه انتشار بخشنامه در هفته آخر اردیبهشت، اقدام به تشکیل گروه مجازی و آموزش شرکت کنندگان و تنظیم جدول قرعه ­کشی نمود به نحوی که تمامی شرکت کنندگان با آمادگی کامل در مسابقه اصلی شرکت نمودند.

25 دانشجو از دانشگاه تهران در این رویداد ملی شرکت کردند و حسین گنجعلی دانشجوی پردیس فنی، عنوان سوم بخش پسران را به خود اختصاص داد و آناهیتا غلامی اوریمی دانشجوی دانشکده دامپزشکی در بخش دختران پنجم شد.

رده بنده 6 نفر برتر بخش دختران عبارت بودند از:

رده بندی

ششم

کیمیا عابدینی

گیلان

رده بندی جدول پسران به شرح ذیل بود:

رده بندی

ششم

صادق شبانکاره

پیام نور مرکز برازجان

تیم برگزاری این مسابقات عبارت بودند از:

میزبان: معاونت فرهنگی دانشگاه تهران- اداره کل تربیت بدنی