آغاز طرح تولید محتوا در سایت تخصصی ورزشی اداره کل تربیت بدنی

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۲۱:۵۷ کد : ۱۴۷۰۴ خبر رویدادهای جاری
افزایش آگاهی های عمومی و تخصصی عامه مردم بویژه دانشگاهیان در حوزه ورزش، از اهداف این طرح می باشد.
آغاز طرح تولید محتوا در سایت تخصصی ورزشی  اداره کل تربیت بدنی

در این طرح با انجام مصاحبه‌های تخصصی با اعضا هیئت علمی و صاحب نظران ورزش، محتوای مفید ورزشی تولید و در سایت تخصصی اداره کل تربیت بدنی در معرض عموم قرار خواهد گرفت.

دکتر واحدی زاده مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران هدف از راه اندازی سایت تخصصی این اداره کل را آگاهی بخشی عمومی به عامه مردم بویژه دانشگاهیان، ارائه برنامه تمرین به گروه‌های مختلف سنی، تمرینات اصلاح حرکتی، ارزیابی‌های بدنی و … اعلام کرد و از جمیع صاحب نظران و مدرسان دانشگاهی برای مشارکت در تولید محتوی و فعال سازی امکانات متعدد سایت دعوت به همکاری نمود.

‌‌‌‌‌‌‌‌در فاز اول اجرای این طرح، آقایان دکتر شیخی، دکتر شهبازی، دکتر گائینی و دکتر شیخ از اعضا هیئت علمی دانشکده تربیت بدنی با حضور در جلسات مصاحبه، آخرین یافته‌های علمی در حوزه سلامت، آمارهای بین المللی و ملی مرتبط با ورزش و آمادگی جسمانی، راهکارهای بهبود وضع موجود و … را مطرح نمودند.

متن مصاحبه‌ها در سایت اداره کل بارگذاری و در معرض عموم قرار خواهد گرفت.

همچنین انجام مصاحبه سایر اعضا هیئت علمی طبق برنامه ادامه خواهد یافت.