موفقیتی دیگر برای جامعه ورزش دانشگاه تهران

تیم ملی دانشجویان ایران، نایب قهرمان مسابقات شطرنج آنلاین دانشگاه های آسیا شد.
۱۳ دی ۱۳۹۹ | ۰۰:۴۷ کد : ۱۴۲۱۲ خبر رویدادهای جاری
تیم ملی دانشجویان ایران، نایب قهرمان رقابت های شطرنج آنلاین دانشجویان پسر دانشگاه های آسیا شد.
موفقیتی دیگر برای جامعه ورزش دانشگاه تهران

رقابت‌های شطرنج آنلاین دانشجویان پسر دانشگاه‌های آسیا با کسب یک مدال طلا و مقام نایب قهرمانی تیم کشورمان به پایان رسید.

در این مسابقات معتبر خلیل موسوی از ایران در بخش انفرادی قهرمان قاره آسیا شد و تیم ملی دانشجویان پسر ایران متشکل از سید خلیل موسوی، مرصاد خداشناس، بردیا ویسی و ساسان علی بابایی با کسب ۱۹.۵ امتیاز و هم امتیاز با تیم اندونزی عنوان نایب قهرمانی را بدست آورد.

در تیم ایران، بردیا ویسی دانشجوی شایسته پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران خوش درخشید و ۵.۵ امتیاز ارزشمند برای تیم بدست آورد.

پیش از این در رقابت‌های بخش دختران نیز تیم دختران ایران به عنوان سوم رسیده بود.

بدین ترتیب پرونده مسابقات قهرمانی دانشجویان آسیا در سال ۲۰۲۰ با کسب عنوان سومی تیم دختران و عنوان نایب قهرمانی تیم پسران و قهرمانی خلیل موسوی در بخش انفرادی بسته شد.

مراسم اختتامیه این رقابت‌ها، روز چهارشنبه ۱۰ دی ماه در محل فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی برگزار شد.

‌‌‌‌‌‌‌

لازم به ذکر است محمد ابراهیم‌زاده کارشناس ارشد اداره کل تربیت بدنی که ریاست انجمن شطرنج وزارت علوم را برعهده دارد سرپرستی تیم ملی دختران و پسران ایران را در این رقابت‌ها بر عهده داشت.

اداره کل روابط عمومی دانشگاه، کسب این عنوان باارزش را به جامعه ورزش دانشگاهی بویژه دانشگاهیان دانشگاه تهران تبریک می‌گوید.