نشست مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران با دکتر قراخانلو، رئیس آکادمی ملی المپیک

در این نشست، توافقات مهمی در زمینه برگزاری دوره های آموزشی برای کارشناسان، استفاده متقابل از اماکن ورزشی و بعمل آمد.
۰۱ دی ۱۳۹۹ | ۱۹:۴۱ کد : ۱۴۰۷۱ خبر رویدادهای جاری
در این نشست، توافقات مهمی در زمینه برگزاری دوره های آموزشی برای کارشناسان، استفاده متقابل از اماکن ورزشی و همکاری دوجانبه در زمینه های ورزشی بعمل آمد.
نشست مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران با دکتر قراخانلو، رئیس آکادمی ملی المپیک

در این دیدار که در محل آکادمی ملی المپیک برگزار شد دکتر قراخانلو ضمن تبریک به آقای دکتر واحدی زاده بمناسبت انتصاب ایشان به سمت مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران برای ایشان در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت کرد.

دکتر واحدی زاده نیز با تقدیر از اجرای برنامه های متنوع دانش افزایی توسط آکادمی ملی المپیک، بر ضرورت افزایش همکاری های متقابل در زمینه های مورد علاقه تاکید کرد.

وی همچنین با اشاره به جایگاه اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران بعنوان دبیرخانه منطقه یک دانشگاه های کشور و همچنین مسئولیت هیئت استان تهران فدراسیون ورزش های دانشگاهی، زمینه های افزایش همکاری با آکادمی المپیک را گسترده توصیف کرد.

برگزاری دوره های تخصصی ورزشی با ارائه گواهینامه بین المللی برای کارشناسان تربیت بدنی دانشگاه تهران، استفاده متقابل از فضاهای ورزشی، همکاری های ورزشی، انجام آزمون های ورزشی برای ورزشکاران و … از جمله موارد توافق شده در این نشست بود که مقرر شد طبق برنامه، عملیاتی گردد.