برگزاری چهارمین دوره مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور

چهارمین دوره مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور برگزار می شود.

تمامی اعضاء هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان مجاز به شرکت در این مسابه می باشند.
۰۱ دی ۱۳۹۹ | ۰۲:۳۹ کد : ۱۴۰۳۵ خبر رویدادهای جاری
تمامی اعضاء هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان کشور مجاز به شرکت در این مسابقه می باشند.

به اطلاع عموم دانشگاهیان می‌رساند اداره کل تربیت بدنی دانشگاه پیام نور در نظر دارد به منظور تحقق اهداف و راهبردهای حوزه ورزش دانشگاهی در این شرایط حساس مقابله با کرونا با اولویت مدیریت مفید اوقات فراغت در بستر فضای مجازی و در راستای توسعه پایدار و تقویت آگاهی عمومی- تخصصی جامعه دانشگاهی کشور، چهارمین دوره مسابقات آنلاین اطلاعات عمومی ورزشی را برگزار نماید. لطفاً به منظور شرکت در مسابقه مذکور به لینک زیر مراجعه نمائید.