برگزاری مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور

مسابقات آنلاین قهرمانی رشته های مختلف ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

۲۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۴ کد : ۱۳۴۱۶ خبر رویدادهای جاری
آیین نامه های رشته های ورزشی بطور جداگانه منتشر و به دانشگاه ها ارسال خواهد شد.
مسابقات آنلاین قهرمانی رشته های مختلف  ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور برگزار می گردد.

به اطلاع مدیران محترم تربیت بدنی دانشگاه‌های منطقه یک می‌رساند، اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم در نظر دارد مسابقات قهرمانی مجازی و آنلاین دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور را در رشته‌های مختلف ورزشی طبق جدول پیوست برگزار نماید. خواهشمند است با تکمیل جدول، آمادگی خود جهت شرکت و میزبانی را تا تاریخ ۹۹/۰۸/۲۸ از طریق اتوماسیون اداری ERP به این اداره کل ارسال نمائید.

به پیوست آئین نامه عمومی و فنی مسابقات ارسال می‌گردد.

/file/download/news/1605080781-.doc