انتصاب مدیر کل جدید اداره کل تربیت بدنی

۲۷ مهر ۱۳۹۹ | ۱۴:۵۲ کد : ۱۳۱۱۲ خبر رویدادهای جاری
طی حکمی از سوی دکتر نیلی احمدآبادی ریاست محترم دانشگاه تهران، دکتر مجید واحدی زاده بعنوان مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه منصوب شد.

انتصاب مدیر کل جدید اداره کل تربیت بدنی

دکتر مجید واحدی زاده، مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه شد.

دکتر واحدی زاده، دانش آموخته دانشگاه تهران و از مدرسین باسابقه دانشکده تربیت بدنی است و پیش از این سوابق متعدد علمی و اجرایی از جمله معاونت اداره کل تربیت بدنی در دهه ۹۰، مشاور وزیر نیرو و مشاور عالی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در امور ورزشی را داشته است.

وی پایان نامه‌ی مقطع کارشناسی ارشد خود را با عنوان شناسایی میزان شیوع مرگ و میر طبیعی قهرمانان مرد تیم‌های ملی و مقایسه‌ی آن با میانگین طول عمر افراد جامعه در سال ۱۳۸۲ در دانشگاه تهران دفاع کرد و عنوان پایان نامه مقطع دکتری ایشان: تدوین الگوی توسعه درآمدزایی فدراسیون‌های ورزشی ایران بود که در سال ۹۶ و در دانشگاه تهران با موفقیت از آن دفاع کرد.

ترجمه برخی کتب ارزشمند حوزه ورزش از جمله کتاب آموزش و تمرینات شنای صحیح اثر یوزف گیرل میشل از دیگر آثار دکتر واحدی زاده می‌باشد.

وی همچنین دارای چندین عنوان مقاله از جمله مقاله پایان نامه‌های مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری و همچنین مقاله مقایسه استرس کارکنان ورزشکار و غیرورزشکار سازمان مرکزی دانشگاه تهران است.

پیش از این، علی حبیب اللهی مسئولیت اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران را از سال ۱۳۹۰ تا کنون بر عهده داشت.

ایشان مسئولیت دبیر منطقه یک ورزش دانشگاه‌های کشور و همچنین ریاست هیئت استان تهران فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی را بر عهده داشته است.

همچنین در دوره مسئولیت آقای حبیب اللهی، عناوین متعدد قهرمانی در المپیادهای ورزشی دانشگاه‌های کشور برای دانشگاه بدست آمد.

اعزام تیم بسکتبال دانشگاه به مسابقات قهرمانی دانشگاه‌های آسیا اقیانوسیه (سه دوره) که در یک دوره با قهرمانی همراه بوده است و همچنین میزبانی مسابقات اولین المپیاد ورزش دانشگاه‌های کشور سال ۱۳۹۶ از دیگر دستاوردهای ایشان در اداره کل تربیت بدنی بود.

جامعه ورزش دانشگاه از خدمات آقای حبیب اللهی در دوران مسئولیت قدردانی و برای آقای دکتر واحدی زاده در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت می‌نماید.