قوانین و مقررات رشته های ورزشی همگانی دانشگاه ها اعلام شد.

۲۰ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۰۵ کد : ۱۲۲۴۶ خبر رویدادهای جاری
قوانین و مقررات رشته های ورزشی همگانی جشنواره های پاییزه، زمستانه و استانی دانشگاه ها اعلام شد.
قوانین و مقررات رشته های ورزشی همگانی دانشگاه ها اعلام شد.

قوانین و مقررات رشته‌های ورزشی همگانی جشنواره‌های پاییزه، زمستانه و استانی دانشگاه‌ها اعلام شد.

طبق اعلام اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، رشته‌های پنجمین جشنواره ورزش همگانی از میان این رشته‌ها انتخاب خواهند شد.

لازم به ذکر است اولین جشنواره ورزش همگانی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور، در سال ۱۳۹۶ به میزبانی دانشگاه تهران برگزار شد.

جهت دریافت آئین نامه و مقررات کلیک کنید. /file/download/news/1597052114-.pdf

در بخشنامه اداره کل از دانشگاه‌های منطقه درخواست شده است نظرات پیشنهادی خود را در خصوص رشته‌های پیشنهادی و نحوه برگزاری جشنواره ورزش همگانی به دبیرخانه منطقه یک ارائه نمایند.