برگزاری نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه در دانشگاه تهران

نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه یک با موضوع امورجاری برگزار شد..

۰۸ تیر ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۰ کد : ۱۱۸۵۲ خبر رویدادهای جاری
نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه یک با موضوع امورجاری برگزار گردید. در این جلسه که در آن، مدیران تربیت بدنی دانشگاه های صنعتی شریف، علامه طباطبایی، الزهرا، فرهنگیان، شهیدبهشتی، خوارزمی، تربیت مدرس، صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، صنعتی امیرکبیر ، شاهد، مذاهب اسلامی، فنی و حرفه ای حضور داشتندآقای حبیب اللهی دبیر منطقه یک ورزش دانشگاه های کشور، ضمن بررسی شرایط موجود ورزش در کشور،گزارشی از شرایط ورزش دانشگاه ها در وضعیت کرونا ارایه نمودند. در ادامه، مدیران تربیت بدنی دانشگاه، نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص موارد مختلف از جمله نحوه هماهنگی در خصوص فعالیت های ورزشی دانشگاه های منطقه، نحوه برگزاری مسابقات انتخابی و فعالیت های ورزشی در قالب کارگاه ها و سمینارهای ورزشی بصورت وبینارهای مجازی ارائه نمودند.
نشست مدیران تربیت بدنی دانشگاه های منطقه یک  با موضوع  امورجاری برگزار شد..