توزیع کارت های اعتباری رایگان دوچرخه های اشتراکی

۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۱۶۳۹ خبر رویدادهای جاری
تهیه کارت‌های اعتباری رایگان دوچرخه‌های اشتراکی برای کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه تهران

به اطلاع می‌رساند اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران در راستای تقویت و توسعه فرهنگ ورزش همگانی، اقدام به تهیه کارت‌های اعتباری رایگان دوچرخه‌های اشتراکی به میزان ۵۰ سفر ۳۰ دقیقه‌ای به همراه بیمه رایگان یک ساله برای کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه نموده است.

ثبت نام کنندگان در این طرح تا پایان سال ۱۳۹۹ می‌توانند از این کارت‌های اعتباری بصورت رایگان استفاده کنند.

متقاضیان استفاده از تسهیلات، مدارک خود شامل (نام و نام خانوادگی، شماره همراه، تاریخ تولد، کد ملی، نام پدر، شماره پرسنلی) را تا تاریخ ۱۵ خرداد با نامه رسمی از واحد مربوطه به این اداره کل ارسال فرمایند.

با توجه به محدودیت کارت‌ها، اولویت توزیع با زمان درخواست می‌باشد.

ضمناً آقای محمد شهرابی با شماره تلفن ۶۱۱۱۳۰۸۲ و ۰۹۱۲۵۱۹۰۶۹۱ جهت هماهنگی معرفی می‌گردد.