مسابقات مجازی دارت دانشگاه تهران برگزار شد

۰۷ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۰:۰۰ کد : ۱۱۵۹۹ خبر رویدادهای جاری
مسابقات مجازی دارت دانشگاه تهران در روز پنجشنبه اول خرداد با حضور ۷۰ نفر برگزار شد.

فعالیت‌های بدنی در سلامت جسمی و روحی ما نقش دارد و از آنجایی که در حال حاضر بسیاری از مردم جهان به دلیل بیماری همه گیر کووید ۱۹ در خانه‌های خود قرنطینه هستند و تمامی فعالیت‌های ورزشی حرفه‌ای، نیمه حرفه‌ای، همگانی و تفریحی را تحت تأثیر قرار داده و با وجود محدودیت حضور فیزیکی ورزشکاران در میادین ورزشی در زمان بحران بیماری کرونا، اداره کل تربیت بدنی دانشگاه تهران با توجه به تأثیرات مثبت فعالیت‌های ورزشی و تطبیق این فعالیت‌ها با شرایط حاضر، مسابقات ورزشی خود را در اردیبهشت و خرداد ماه سال جاری، به صورت مجازی برگزار کرد.

در این دوره، مسابقات دارت دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه را به مناسبت ماه مبارک رمضان با همکاری کمیته دارت استان تهران به صورت آنلاین در فضای مجازی برگزار کرد.

در این مسابقات که در روز پنجشنبه اول خرداد با حضور ۷۰ نفر برگزار شد نتایج ذیل به دست آمد:

مقام اول: عبداله بابایی از پردیس کشاورزی و منابع طبیعی با امتیاز ۴۵۲

مقام دوم: مرتضی فریدونی از دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی با امتیاز ۴۴۴