بازدید دکتر واحدی زاده از مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شریف

۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۹:۳۹ کد : ۱۵۱۷۶ خبر رویدادهای جاری
تعداد بازدید:۱۶۷
دبیر منطقه یک ورزش دانشگاه های کشور از مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شریف بازدید کرد.
بازدید دکتر واحدی زاده از مدیریت تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شریف

در این نشست که آقایان دکتر مجید واحدی زاده، نوری نظری طبا  و دکتر بنازاده مدیر محترم تربیت بدنی دانشگاه صنعتی شریف حضور داشتند دکتر بنا زاده ضمن خوش آمدگویی، گزارش کامل فعالیت های آن دانشگاه در حوزه ورزش در دوران کرونا را ارائه نمود.

دکتر واحدی زاده، دبیر منطقه یک دانشگاه های کشور نیز  با ابراز خوشحالی از حضور در دانشگاه صنعتی شریف،  به وضعیت ورزش در دانشگاه ها در شرایط کرونا  اشاره کرد و پیشنهاد نمود در شرایط فعلی تعمیر، تجهیز و ساخت اماکن ورزشی در اولویت برنامه های دانشگاهها قرار گیرد.

در ادامه جلسه، پیشنهاداتی در زمینه نحوه برگزاری باقیمانده مسابقات انتخابی منطقه یک( انتخابی المپیاد پانزدهم)  و همچنین واکسینه نمودن بازیکنان تیم های ورزشی در سال 1400 با مشارکت اداره کل تربیت بدنی  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دبیرخانه منطقه یک مطرح شد.

در پایان این نشست، از کلیه اماکن و تجهیزات ورزشی دانشگاه صنعتی شریف بازدید بعمل آمد.

نظر شما :