وب سایت تخصصی آموزش آنلاین اداره کل تربیت بدنی راه اندازی شد

وب سایت تخصصی آموزش آنلاین اداره کل تربیت بدنی راه اندازی شد.

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۲۳:۵۸ کد : ۱۴۴۳۹ خبر رویدادهای جاری
این وب سایت، با هدف افزایش آگاهی‌های عمومی در حوزه ورزش و ارائه مشاوره های تخصصی به دانشگاهیان راه اندازی شده است
وب سایت تخصصی آموزش آنلاین اداره کل تربیت بدنی راه اندازی شد.

این وب سایت، با هدف افزایش آگاهی‌های عمومی در حوزه ورزش، ارائه آموزش‌های تخصصی در زمینه‌های مختلف ارزیابی بدنی، تمرینات اصلاح حرکتی، ورزش در دوران کرونا، مقابله با عوارض کم تحرکی و … راه اندازی شده است.

اداره کل تربیت بدنی برای دریافت محتوای آموزشی از مدرسین، مولفین و کارشناسان حوزه ورزش، فراخوان منتشر کرد.
تمامی اعضا هیئت علمی، مدرسین، مدیران و کارشناسان حوزه ورزش، امکان ارائه محتوی آموزشی و انتشار مطالب در وب سایت را خواهند داشت.
همچنین دانشجویان عضو تیم‌های قهرمانی دانشگاه نیز مجاز به ارائه مقاله، آموزش رشته تخصصی، تجارب مسابقات، نکات مربیگری و.. را با تأیید مسئولین محترم انجمن رشته‌های ورزشی مربوطه می‌باشند. البته اداره کل تربیت بدنی در ویرایش مطالب اختیار کامل خواهد داشت.
با تبریک این موفقیت به همکاران عزیز مطالب خود را جهت درج در وب سایت، بصورت فایل word یا power point به آدرس ایمیل ebrahimzadeh_mn@ut.ac.ir ارسال بفرمائید.