ویرایش مشخصات اخبار     برگزاری باشکوه مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه                                         پردیس فنی ، قهرمان جشنواره ورزشی کارکنان و اعضا هیئت علمی دانشگاه تهران                                          مراسم اختتامیه جشنواره کارکنان و اعضا هیات علمی دانشگاه روز یکشنبه 26 شهریورماه برگزار می شود.                                         قهرمانی تیم معاونت فرهنگی در مسابقات والیبال آقایان جشنواره کارکنان                                         آغاز رقابت های والیبال جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه                                          اختتامیه المپیاد ملی ورزش همگانی دانشجویان پسر برگزار شد                                         مشعل نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشجویان پسر سراسر کشور روشن شد                                         آغاز رقابتهای اولین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشجویان پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور                                         تیم دانشگاه فرهنگیان کرمان مقام اول المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دختران را کسب کرد                                         بازدید شرکت کنندگان در المپیاد ورزش همگانی دانشجویان از برج میلاد                                         برنامه زمان بندی نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی                                          افتتاح نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه تهران                                         نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی 25 تیر آغاز به کار می کند                                         نشست خبری اولین المپیاد ملی همگانی ورزش دانشجویان برگزار شد                                         سه اطلاعیه ورزشی در خصوص جشنواره ورزشی کارکنان

نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی 25 تیر آغاز به کار می کند

افتتاحیه رسمی نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، عصر یکشنبه 25 تیر ساعت 18:30 با حضور مهمانان ویژه، مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

علی حبیب‌اللهی، مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران، ضمن اعلام آمادگی کامل دانشگاه تهران برای آغاز مسابقات  نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی، گفت: از دو روز پیش همکاران ما در محل اسکان دانشجویان مستقر شده‌اند و ستاد برگزاری نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور دائر شده است. از دیشب پذیرش دانشجویان را آغاز کرده‌ایم و تا این لحظه بیش از 200 دانشجو در خوابگاه شهید چمران پذیرش شده‌اند.

وی افزود: آماده‌سازی زمین و تجهیزات به اتمام رسیده و بنرهای اطلاع‌رسانی نیز نصب شده‌اند. همچنین تیم‌های مختلف در حال تهیه مستندات برای گزارش‌های کاری و روندهای برگزاری مراسم هستند.

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه تهران، ادامه داد: 14 کمیته برگزاری نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، همگی در ستاد مرکزی واقع در خوابگاه شهید چمران نماینده مستقر دارند. ایستگاه‌های پایش سلامتی نیز آماده‌اند که به تمامی دانشجویان شرکت‌کننده خدمات ارائه کنند.

حبیب الهی تاکید کرد: امروز عصر یک جلسه با سرپرستان تیم‌ها خواهیم داشت و یک جلسه نیز برای قرعه‌کشی فنی تیم‌ها برگزار خواهد شد. تیم ها امروز عصر با تجهیزات و در محل های آماده‌سازی شده برای تمرینات، تمرین خواهند کرد. صبح یکشنبه 25 تیر از ساعت 8 تا 13 مسابقات در دو محل، خوابگاه شهید چمران و مجموعه ورزشی شماره 3 دانشگاه تهران، برگزار خواهد شد. عصر یکشنبه نیز همه تیم‌ها در سالن شماره 1 دانشگاه تهران، واقع در میدان انقلاب، خواهند بود و مراسم افتتاح رسمی ساعت 18:30 با حضور مهمانان ویژه، مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه تهران برگزار می‌شود. دانشجویان در روز سوم برگزاری، در کنار دیگر فعالیت‌های فرهنگی پیش‌بینی شده، از برج میلاد تهران دیدن خواهند کرد و در نهایت مراسم اختتامیه عصر سه شنبه 27 تیر برگزار خواهد شد و رده بندی تیم‌ها اعلام خواهد شد.

1396/4/25   مهم

سیزدهمین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه تهران