جلسه شورای حمایتی اولین المپیاد ملی ورزش همگانی کشور تشکیل شد.

اولین جلسه شورای حمایتی اولین المپیاد ملی ورزش همگانی کشور به ریاست دکتر نیلی احمدآبادی ریاست محترم دانشگاه و سایر مسئولین برگزار شد.

در این جلسه که با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران ،دکتر به نژاد، معاون دانشجویی ، دکتر پورکیانی، مدیر کل تربیت بدنی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری ، دکتر فرهادی معاون استاندار و فرماندار تهران بزرگ، گل محمدی مدیرکل ورزش و جوانان و سایر مقامات کشوری از نهادهای مختلف برگزار شد دکتر نیلی احمدآبادی  با خیرمقدم به حضار، اطمینان داد که دانشگاه تهران این رویداد مهم را به بهترین شکل ممکن برگزار خواهد نمود.

وی با اشاره به برخی آمارهای کلان در حوزه ورزش، بر توجه بیش از پیش مسئولین به این حوزه مهم را در افزایش سلامت جامعه  و کاهش ناهنجاری ها تاکید نمود.

توجه به ابعاد تربیتی و فرهنگ سازی برای دانشجویان شرکت کننده در این المپیاد برای ترویج ورزش همگانی از دیگر محورهای بیانات ریاست محترم دانشگاه بود و ایشان اظهار امیدواری نمودند تمامی اهداف این المپیاد به تحقق برسد.

دکتر مجید سرسنگی نیز با اشاره به اهمیت جایگاه ورزش و به خصوص ورزش همگانی در دانشگاه تهران، گفت: تلاش خواهیم کرد اقدامات جدی تری برای ارتقا جایگاه ورزش همگانی در دانشگاه تهران انجام بدهیم.

وی با بیان رویدادهای ورزشی مختلفی که در دانشگاه تهران اجرا می شود  از برگزاری جشنواره ورزشی ویژه دانشگاهیان معلول خبر داد و بر تقویت اینگونه فعالیت ها در آینده تاکید نمود.

دکتر حسن به نژاد معاون دانشجویی دانشگاه نیز با بیان اقدامات حوزه تحت مدیریت خود برای این المپیاد ، از آمادگی 90 درصدی حوزه معاونت دانشجویی ، محل اسکان و ... برای میزبانی این رویداد معتبر خبر داد و اعلام نمود طی روزهای آتی به آمادگی کافی در این خصوص خواهیم رسید.

دکتر پورکیانی نیز انتخاب دانشگاه تهران را برای این میزبانی، انتخابی شایسته و مناسب دانست و افزود اطمینان داریم همانگونه که این دانشگاه به عنوان دانشگاه مادر و نماد آموزش عالی کشور، اولین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی را در سال 1374 برگزار کرد مطمئن هستیم این المپیاد را نیز با کیفیت قابل قبول ، برگزار خواهد نمود.

علی حبیب الهی مدیر کل تربیت بدنی دانشگاه تهران نیز با تشریح فعالیتهای انجام شده و برنامه های برگزاری اولین المپیاد ملی ورزش ، خواهان همکاری کلیه دوایر مرتبط با برگزاری این المپیاد شد.

دکتر فرهادی، معاون استاندار و فرماندار تهران بزرگ نیز قول هرگونه همکاری را در برگزاری این رویداد داد و با توجه به انبوه دانشجویان شرکت کننده،  بر رعایت ملاحظات فرهنگی و امنیتی در برگزاری مسابقات تاکید نمود.

اولین المپیاد ملی ورزش همگانی کشور، از تاریخ 24 تیر ماه لغایت 4 مرداد ماه به میزبانی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد و در آن ، قریب به ۲ هزار دانشجوی دختر و پسر در قالب ۱۲۰ تیم دانشگاهی از دانشگاه‌های دولتی، دانشگاه­های علوم پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی،دانشگاه پیام نور، دانشگاه علمی کاربردی، دانشگاه فرهنگیان، دانشگاه فنی حرفه­ای، دانشگاه­های غیرانتفاعی و سایر موسسات آموزش عالی کشور در دو دوره پنج روزه با هم به رقابت خواهند پرداخت.

1396/4/20   آرشيو