ویرایش مشخصات اخبار     برگزاری باشکوه مراسم اختتامیه سیزدهمین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه                                         پردیس فنی ، قهرمان جشنواره ورزشی کارکنان و اعضا هیئت علمی دانشگاه تهران                                          مراسم اختتامیه جشنواره کارکنان و اعضا هیات علمی دانشگاه روز یکشنبه 26 شهریورماه برگزار می شود.                                         قهرمانی تیم معاونت فرهنگی در مسابقات والیبال آقایان جشنواره کارکنان                                         آغاز رقابت های والیبال جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه                                          اختتامیه المپیاد ملی ورزش همگانی دانشجویان پسر برگزار شد                                         مشعل نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشجویان پسر سراسر کشور روشن شد                                         آغاز رقابتهای اولین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشجویان پسر دانشگاهها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور                                         تیم دانشگاه فرهنگیان کرمان مقام اول المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دختران را کسب کرد                                         بازدید شرکت کنندگان در المپیاد ورزش همگانی دانشجویان از برج میلاد                                         برنامه زمان بندی نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی                                          افتتاح نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه تهران                                         نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی 25 تیر آغاز به کار می کند                                         نشست خبری اولین المپیاد ملی همگانی ورزش دانشجویان برگزار شد                                         سه اطلاعیه ورزشی در خصوص جشنواره ورزشی کارکنان

شمارش معکوس برای آغاز بیست و نهمین یونیورسیاد دانشجویان جهان در تایوان

بیست و نهمین یونیورسیاد دانشجویان جهان از ۲۸ مرداد تا ۸ شهریورماه در کشور چین تایپه برگزار می شود و کشورهای مختلف در چندین رشته با همدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

بروایت آمار و ارقام ، از مسابقات یونیورسیاد به عنوان بزرگترین رویداد بعد از مسابقات المپیک یاد می شود. طبق اعلام سایت بازی های یونیورسیاد، در بیست و نهمین دوره این رقابتها ۱۳۱ کشور حضور دارند و تعداد ورزشکاران و مربیان بالغ بر ۱۲ هزار نفر است.

مسئولان ستاد برگزاری یونیورسیاد با هماهنگی فدراسیون جهانی دانشجویان برای این دوره از مسابقات خرس سیاه فورموسان را به عنوان نماد مسابقات انتخاب کرده است. این خرس، یک گونه بومی در چین تایپه است که جمعیت آن در سالهای اخیر به شدت کاهش داشته است. انتخاب این نماد برای افزایش جلب توجه مردم به این گونه در خطر انقراض است.

برای مسابقات یونیورسیاد چین تایپه ۲۲ رشته در نظر گرفته شده است که تعدادی از این رشته ها، بر اساس قوانین فدراسیون جهانی اختیاری است و کشور میزبان می تواند آنها را تعیین کند. در این دوره رشته های دو و میدانی، بسکتبال، شیرجه، شمشیربازی، فوتبال، ژیمناستیک هنری، ژیمناستیک ریتمیک، جودو، شنا، تنیس روی میز، تکواندو، تنیس، والیبال، واترپلو، تیر و کمان، بدمینتون، بیسبال، گلف، اسکیت، وزنه برداری، ووشو و بیلیارد قرار داده شده است.

فدراسیون ورزش های دانشگاهی ایران تصمیم به حضور در این رقابتها با هشت تیم گرفته است. والیبال، جودو، ووشو، تکواندو، تیر و کمان، والیبال، شمشیربازی و بدمینتون رشته هایی است که ایران از میان ۲۲ رشته در آن نماینده خواهد داشت.

طبق برنامه ریزی فدراسیون ورزش های دانشگاهی و ستاد برگزاری مسابقات یونیورسیاد، تیم های ملی والیبال، تکواندو، تیراندازی با کمان و وزنه برداری چهار تیمی بودند که زودتر از سایر تیم ها عازم چین تایپه شدند. این تیم ها یکشنبه شب تهران را به مقصد شهر تایپه ترک کردند.

ساخت دهکده ورزشکاران در بیست و نهمین دوره یونیورسیاد که در منطقه «لینکو» در تایپه قرار دارد، ۶ سال زمان برده است و شامل امکانات مختلفی از جمله بانک، خشکشویی، رستورانی با ظرفیت ۳۵۰۰ نفر، فروشگاه های خرید سوغاتی و موارد دیگر است.

این دهکده، یک هفته پیش از شروع مسابقات یونیورسیاد با حضور شهردار تایپه، رئیس فدراسیون جهانی دانشجویان، رئیس فدراسیون دانشجویی تایپه و جمعی دیگر از مقامات این کشور افتتاح شد. «ون - جئو کو» شهردار تایپه در مراسم افتتاحیه با ابراز خوشحالی از این میزبانی، گفت: این اولین دهکده ورزشی در تایپه است که ساخته شده و ۶ سال زمان برده است. امیدواریم فضایی برای موفقیت ورزشکاران و همچنین ایجاد محیطی دوستانه و شاد ایجاد شده باشد. مطمئنم ورزشکاران اینجا احساس راحتی خواهند داشت درست مثل زمانی که در خانه هستند.»

1396/5/24   آرشيو

سیزدهمین جشنواره ورزشی کارکنان دانشگاه تهران