مشعل نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشجویان پسر سراسر کشور روشن شد

مراسم افتتاحیه نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در بخش پسران با حضور دکتر مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران، دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران، مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ورزش و جوانان عصر یکشنبه 1 مرداد در سالن شماره یک تربیت بدنی دانشگاه تهران برگزار شد.

دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی دانشگاه تهران ضمن خوش‌آمدگویی به دانشجویان و مسئولان حاضر در مراسم افتتاحیه، گفت: دانشگاه تهران در هفته پیشین و این هفته افتخار میزبانی فرزندان خوب این میهن، دانشجویان عزیز و ورزشکاران محترم دانشجو را دارد. باعث افتخار بنده و همکارانم در دانشگاه تهران است که میزبانی نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور بر عهده داریم و خدمت‌گزار شما عزیزان هستیم.

دکتر سرسنگی ضمن تاکید بر نقش فرهنگی ورزش در جامعه، افزود: قطعا مولفه شادابی و امید از مولفه‌های مهم برای شناختن یک جامعه سالم است و نبض این سلامت و شادابی باید در دانشگاه‌ها بتپد. اگر روزی دانشگاه‌های ما با افسردگی و عدم شادابی و امید روبه‌رو باشند، باید احساس خطر و نگرانی کنیم.

معاون فرهنگی دانشگاه تهران در پایان سخنانش، گفت: کسانی که فکر می‌کنند دانشگاه خوب یعنی دانشگاه ساکت و بدون شور و نشاط، اشتباه می‌کنند. کسانی که فکر می‌کنند دانشجویان باید سر در لاک خود کنند و آهسته بروند و آهسته بیایند و هیچ شور و نشاطی نداشته باشند اشتباه می‌کنند. دانشگاه خوب، دانشگاه و جامعه سالم یعنی مکانی که دانشجویان آن با شور و نشاط و با امید به آینده گام بردارند و زندگی خود را وقف حرکتی پوینده برای سازندگی و آینده کشور کنند. المپیاد ورزش‌های همگانی پیام‌رسان این رسالت مهم و این پیام خطیر است که دانشجویان ما هنوز با همه سختی‌ها و همه مشکلات با شور و نشاط هستند و با نگاهی پر امید به آینده این کشور نگاه می‌کنند.

پیش از سخنان دکتر سرسنگی، دکتر پورکیانی مدیر کل تربیت بدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به سخنرانی پرداخت و گفت: اولین المپیاد ملی همگانی بر اساس استراتژی‌هایی که در سازمان امور دانشجویی وزارت علوم تصریح شده بود با همکاری سایر بخش‌های ورزش دانشگاه‌ها، امروز در بخش پسران افتتاح شد است. در برنامه ششم توجه جدی‌تری به بحث ورزش همگانی در کنار توسعه ورزش قهرمانی شده است که امیدواریم با برگزاری این المپیادها توسعه بیش از پیش آن را در دانشگاه‌ها شاهد باشیم.

وی افزود: دانشگاه ها به عنوان مبدا حرکت و مبدا اثر در کشور ما شناخته می‌شوند و بی‌تردید الگویی که می‌توانند در بخش های مختلف از جمله ورزش ارائه دهند می‌تواند الگوی بی‌نظیری برای سایر بخش‌ها باشد به همین دلیل میزبانی اولین المپیاد را با همکاری دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی در دانشگاه تهران برگزار کردیم. بخش دختران در زمان مقرر با شکوه خاصی برگزار شد و امروز نزدیک به 800 دانشجو از 95 دانشگاه در بخش پسران این المپیاد حضور دارند که امیدواریم شاهد برگزاری موفق این بخش نیز باشیم.

در بخش دیگری از این مراسم، دکتر مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان و معاون دانشجویی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم گزارشی از پیشرفت‌های ورزش همگانی و امکانات آن در سطح وزارت علوم تحقیقات و فناوری و بخش‌های مختلف آموزش عالی کشور، ارائه کرد و اظهار داشت: در سطح وزارتخانه در بخش دانشگاهی سه بخش ورزش بین المللی، قهرمانی و همگانی تعریف شده است. با توجه به اهمیت ورزش همگانی، امیدواریم المپیاد ملی ورزش همگانی از این پس هر دو سال یک بار در کشور برگزار شود.

گفتنی است، مراسم افتتاحیه این المپیاد با اجرای موسیقی، اجرای حرکات موزون محلی از شهر سقز، رژه تیم‌های شرکت‌کننده و روشن کردن مشعل المپیاد همراه بود. نخستین المپیاد ملی ورزش همگانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور با حضور 95 تیم از سراسر کشور در بخش پسران 3 مرداد با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان به کار خود پایان می‌دهد.

1396/5/2   مهم